ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик оголосив про пріоритети своєї діяльності

|

Сьогодні секретар Львівської міської ради Зеновій Сірик приступив до виконання обов’язків міського голови Львова згідно з розпорядженням “Про вступ до виконання повноважень міського голови”, передає прес-служба міської ради.

Прес-служба також оприлюднила пріоритетні напрямки діяльності, на котрих буде зосереджена основна увага на посаді виконувача обов’язків міського голови. Подаємо цей текст повністю :

”Підготовка міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період: забезпечення своєчасної подачі тепла у помешкання львів”ян, вирішення проблем із відомчим житлом.

Вирішення проблеми наповнення бюджету міста.

Чіткий контроль за використанням субвенції державного бюджету, що виділені місту на підготовку до святкування 750-річчя Львова.

Розпочати процес відчуження землі та майна лише після встановлення чітких прозорих механізмів відчуження, а також проведення їх інвентаризації.

Створення нового виконавчого комітету на засадах представництва громадських організацій та авторитетних осіб міста. Вважаю за потрібне запропонувати також членство у виконкомі людям, котрі декларують свою готовність долучитись до наведення порядку в міській господарці.

Кадрова політика буде проводитись лише на засадах професіоналізму. З посад будуть звільнені лише корумповані, персони. Професіонали залишаться.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *