ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтрашньої сесії міськради не слід чекати кадрових рішень - Юрій Кужелюк

|

На завтрашньому засіданні сесії Львівської міської ради не розглядатимуться кадрові питання, а виключно—робочі. Про це Західній інформаційній корпорації повідомив голова депутатської групи УНП у Львівській міській раді Юрій Кужелюк.

За його словами, депутатський корпус розглядатиме питання про виконання бюджету та про підготовку до зими. Вочевидь, доведеться провести сесійне засідання і наступного четверга, оскільки за один день важко буде вирішити усі накопичені проблеми. Лише у вчорашньому порядку денному пленарного засідання було 170 питань, а загалом невирішених питань за час, коли не відбувалися засідання, назбиралося понад 500.

Ю.Кужелюк повідомив, що сьогодні у мерії відбулася робоча нарада, на якій, окрім депутатів, були присутні заступники міського голови та начальники управлінь. «Зіновій Сірик повідомив, що підписав розпорядження, за яким приступає до виконання обов’язків міського голови; оголосив, що продовжуємо нормально працювати; що не сталося якоїсь надзвичайної події і у місті є влада. Це була звичайна робоча нарада з представниками виконавчих служб, проведена для заспокоєння людей, щоб не виникало паніки»,—зазначив Ю.Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *