ОСТАННІ НОВИНИ

Підлітки поговорили про шкідливість куріння

|

Сьогодні у Львівській обласній бібліотеці для дітей відбувся «круглий стіл» «За місто Лева без тютюнового диму». Участь у ньому взяли учні шкіл Галицького району Львова, Львівського училища фізкультури, представники організації «Галицьке юнацтво», Обласного центру здоров’я та бібліотекарі. Усі вони обговорювали шкідливість куріння для організму підлітка та його наслідки для здоров’я.

Проблему куріння розглядали не лише з погляду його шкідливості для здоров’я. Зачепили й екологічний аспект, адже з погіршенням екології загалом шкідливий вплив тютюну на організм став значно сильнішим, повідомляє ЗІК.

Кількадесят учнів, які прийшли на «круглий стіл», видавалося, слухали інформацію старших доволі пасивно і ніхто з них не забажав поділитися власним досвідом щодо спроб куріння. Це попри досить вражаючі дані, які оприлюднила лікар-методист Обласного центру здоров’я Людмила Шабаліна. Вона повідомила, що від однієї тонни тютюну вмирає 1 000 осіб, а щосекунди у світі від куріння гине одна людина. Загалом куріння викликає двадцять дві хвороби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *