ОСТАННІ НОВИНИ

Є підстави порушити кримінальну справу проти голови правління ЗАТ “ЛАЗ” – Олійник

|

Сьогодні є серйозні підстави, щоби відкрити и кримінальні справи проти пана Сорокіна, якому власники довірили керувати підприємством, заявив сьогодні під час брифінгу голова ЛОДА Петро Олійник. За його словами, “були напрацьовані схеми, де підприємство обкрадали посередницькі структури, які займалися поставкою запасних частин і реалізацією автобусів, нічого не роблячи і залишаючи у себе великий відсоток обігових коштів”.

У той же час голова ЛОДА зазначив, що обласна влада “робить все для того, щоби підприємство нормально працювало”. Він нагадав про угоди ЛАЗу з НАК “Нафтогаз України” та київською міською адміністрацією на поставку автобусів та на поставку тролейбусів для Києва. “Зараз ми вийшли на великий конкурс в Румунії” – сказав голова ЛОДА.

Він зазначив, що підприємство має дві серйозні проблеми – нестача обігових коштів та проблема кваліфікованих кадрів. Нестача обігових коштів пов’язана як з діями пана Сорокіна, так і з об’єктивними причинами і зараз вирішуєтсья питання щодо пріоритетного повернення підприємству ПДВ та залучення кредитних коштів. А щодо кадрів, то Петро Олійник зазначив, що “на Львівщині відчувається катастрофічний брак кваліфікованих спеціалістів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *