ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович скаржиться на непослідовність своїх однопартійців

|

Голова ЛОО партії «Батьківщина» Іван Денькович підтвердив інформацію про те, що у неділю на нараді обласної фракції «Батьківщина», у якій брав участь народний депутат України Андрій Шкіль, Олегові Канівцю була висловлена повна довіра. «В принципі, я іншого результату й не чекав. Власне, Канівець їх зібрав, він їх привів, то чому вони мали висловлювати йому недовіру?», – зазначив голова ЛОО «Батьківщини». Водночас, він наголосив, що це питання ставила фракція, а не бюро обласного осередку, повідомляє ЗІК.

Іван Денькович поскаржився на непослідовність заяв представників обласної фракції «Батьківщини». «То вони кажуть, що Канівець не погоджував з ними підписання заяви про створення пропрезидентської більшості, то потім кажуть, що погоджував. Не всі члени фракції таке підтвердили, але так воно було», – зауважив Іван Денькович.

Іван Денькович вважає, що між ним та Олегом Канівцем, незважаючи на останні події, немає конфлікту. «Конфлікту між нами немає, але я проти того, щоби вести подвійні ігри. Треба бути завжди чесним і справедливим. Тобто, говорити в присутності одне, а робити інше – так не повинно бути», – констатував голова ЛОО партії «Батьківщина».

Іван Денькович не підтвердив інформації про вступ Михайла Сендака у «Батьківщину», яка впродовж останніх днів активно поширюється в мас-медіа. «Заяви Сендака про вступ до «Батьківщини» я особисто не бачив. У ЛОО він поки що заяви не писав. Хіба що його прийняли в якусь районну організацію», – резюмував Іван Денькович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *