ОСТАННІ НОВИНИ

Створено громадську колегію при ЛОДА

|

Робочі засідання ініціативної групи щодо створення консультативно-дорадчого органу – громадської колегії відбулися д нями у приміщенні облдержадміністрації. Ініціатори бажають залучити громадян до участі в управлінні державними справами, налагодження системного діалогу органів виконавчої влади і громадськості, підвищення якості підготовки та прийняття рішень з важливих питань державного та суспільного життя. Створення громадської колегії при обласній адміністрації, яка за задумом є добровільною та відкритою для всіх громадських формувань, створить умови для участі громадян у розробленні проектів рішень обласної влади.


До складу громадської колегії включаються представники громадських організацій, професійних спілок та інших об`єднань громадян, органів місцевого самоврядування, ЗМІ області, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Громадська колегія структуризуватиметься за напрямками діяльності та провадитиме свою роботу у формі засідань громадської колегії, яка утворюватиметься з представників структурних напрямків, та громадських слухань. 28 вересня планується чергове засідання ініціативної групи щодо створення даного органу.

Управління внутрішньої політики облдержадміністрації запрошує представників громадських організацій Львівщини до участі у роботі ініціативної групи.

Контактні телефони управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації: 2999148, 2999106.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *