ОСТАННІ НОВИНИ

Сесія обласної ради продовжить роботу у четвер

|

Таке рішення прийнято на засіданні президії Львівської обласної ради 26 вересня, передає прес-служба Львівської обласної ради. Окрім визначення дати продовження сесійного засіданні, члени президії остаточно погоджували порядок денний. Головував на засіданні Михайло Сендак, участь в роботі президії брав голова ЛОДА Петро Олійник.

Як результат, з порядку денного знято питання Про співпрацю обласної державної адміністрації і обласної ради в питанні добору і розстановці кадрів, за пропозицією депутата обласної ради Олеся Лемішка не розглядатимуть депутати на сесійному засіданні питання Про створення комунального закладу “Львівська обласна лікарня відновного лікування №3” та питання Про створення комунального закладу “Червоноградський протитуберкульозний диспансер”. Через неготовність до розгляду члени президії вирішили вилучити з порядку денного питання Про участь Львівської обласної ради у створенні відкритого АТ ФК “Карпати”.

На переконання членів президії, особливої уваги заслуговує питання Про стан в агропромисловому комплексі та про виконання рішення обласної ради від 02.12.03. № 181 “Про хід та результати аграрної реформи у Львівській області”. І перед тим, як заслухати це питання на сесійному засіданні, потрібно провести депутатські слухання на цю тему і круглі столи. Тому вирішено перенести це питання з 8 на 36 позицію в порядку денному. І оскільки депутати не встигнуть розглянути усі питання 29 вересня, ситуацію в АПК Львівщини розглядатимуть на продовженому засіданні, яке орієнтовно відбудеться в середині жовтня.

Загалом Голова обласної ради Михайло Сендак наголосив на важливості XXIV сесії обласної ради і закликав працювати в робочому режимі, аби розглянути вкрай важливі для мешканців області питання – Про підготовку господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період, Про виконання обласного бюджету за перше півріччя 2005 року, Про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2005 рік, Про економічний стан ВАТ “Завод “Львівсільмаш” та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *