ОСТАННІ НОВИНИ

"Карпати" вирушила до Луганська на центральний матч першого кола

|

Сьогодні увечерільвівські “Карпати” вилітають до Луганська, де завтра проведуть принциповий матч з одним із головних конкурентів за вихід у вищу лігу – місцевою “Зорею”. У неділю вранці „Карпати” проведуть передігрове тренування на стадіоні „Авангард”, а о 17.00 розпочнеться центральний матч першого кола.

„Всі футболісти здорові, проблем зі складом у нас немає – сказав в інтерв’ю офіційному сайту ФК „Карпати” Юрій Дячук-Ставицький. – Психологічний стан команди після перемоги в Кубку також на нормальному рівні. Але повірте, у нас, тренерів і футболістів, жодної ейфорії після перемоги над „Чорноморцем” нема. Ми добре усвідомлюємо відповідальність за результат матчу в Луганську і знаємо, чого очікують від нас уболівальники. Тому зосереджено готуємося до гри проти лідера. Суперника знаємо, вивчали його протягом останнього часу. Знаємо стиль гри, можливості „Зорі”. Постараємося чимось здивувати луганчан в тактичному плані. Головне, щоб хлопці у цьому поєдинку витримали функціонально.”

До очної гри і „Зоря”, і „Карпати” підійшли, маючи чималу „суху” серію, зокрема луганці востаннє пропускали голи ще 27 серпня в Борисполі, а „Карпати” – ще раніше, 6 серпня в Сумах. Чи зуміють команди і далі зберегти свої ворота на замку, ми дізнаємосьзавтра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *