ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина серед найбільших боржників ДК «Газ України»

|

Підприємства комунальної теплоенергетики Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, частково Рівненської, Сумської та деяких інших областей через недостатній рівень розрахунків ще не готові до укладання договорів з ДК «Газ України». Відтак до 1 жовтня вони мають повністю розрахуватися за спожитий у 2005 році природний газ. Про це повідомила прес-служба ДК «Газ України».

ДК «Газ України» поінформувала про це обласні державні адміністрації згаданих областей та керівників підприємств ТКЕ-боржників. Як зазначив перший заступник генерального директора ДК «Газ України» Іван Варга, у разі недотримання підприємствами ТКЕ умов договорів і несплаті повної вартості спожитого у 2005 році природного газу, вся відповідальність за забезпечення теплом населення покладається, згідно з чинним законодавством, на керівництво місцевих органів влади.

Станом на 22 вересня рівень розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики з Компанією за спожитий у 2005 році природний газ зріс у порівнянні з минулим роком на 5 відсотків і становить 80 відсотків, а сума боргу за використаний енергоносій зменшилась у поточному році на 43мільйони гривень (у 2004 році вона становила 263 мільйони гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *