ОСТАННІ НОВИНИ

"Інтермаркет" розмістив 25 млн облігацій

|

Емісія облігацій серії «В» Торгової компанії «Інтермаркет», яка стартувала 15 серпня, розміщена у повному обсязі – цінні папери на суму 25 млн. грн. були розміщені значно швидше ніж передбачалося, повідомляє організатор емісії компанія “Оптіма-інвест”.

Емісія розміщена вигідно для емітента і дозволила здешевити залучені фінансові ресурси. Це стало можливим завдяки правильному підходу до організації облігаційної позики, зацікавленістю інвесторів сектором роздрібної торгівлі і фінансовим результатам самого емітента.
Андрій Дрібнюк, директор компанії «Оптіма-Інвест», організатора запозичення: «Зростання рейтингу України на світовій карті роздрібної торгівлі разом з агресивними планами ТК «Інтермаркет» дали свій ефект – емісія викликала зацікавлення у середовищі інвесторів».

ТзОВ «Торгова компанія «Інтермаркет» заснована у 1992 році. Найпотужніший оператор гуртової та роздрібної торгівлі у Західній Україні (21 об’єкт торгівлі, понад півтори тисячі робочих місць з середньою з/п 1000 грн). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен», дисконтних магазинів «Барвінок», магазинів самообслуговування «Інтермаркет», а також дві гуртівні (cash&carry) та власний центр дистрибуції. На сьогоднішній день продовжується розширення торгівельних мереж «Арсен» та «Барвінок».

Об’єм товарообігу компанії у 2004 році склав 428,1 млн. грн., за перше півріччя 2005 року – 252 млн. грн. Згідно з даними журналу «Бізнес» (серпень, 2005р.) «Інтермаркет» увійшов в десятку найпотужніших торгових компаній України та посідає 6 місце за товарообігом 2004 року. За результатами І півріччя 2005 року компанія увійшла до числа 100 кращих платників податків в Україні (сплатила до державного бюджету майже 9 мільйонів гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *