ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проходить Міжнародна виставка-ярмарок «Стиль»

|

12 Міжнародна виставка-ярмарок «Стиль», яка триватиме до 25 вересня, розпочала сьогодні свою роботу у Львівському палаці спорту «Україна». Серед учасників виставки – провідні підприємства легкої промисловості України. Організатором виставки виступили АТ «Гал-ЕКСПО» та Львівська ОДА.

За словами організаторів, виставка-ярмарок «Стиль-2005» зібрала понад 100 фірм з 20 областей України, а також Росії та Польщі. «У порівнянні з минулорічною виставкою кількість учасників зросла майже удвічі. Більше того, на ярмарку представлено переважно вітчизняну продукцію, хоча цього разу, як ніколи, постаралися і російські бізнесмени, що прибули з Санкт-Петербургу, Оренбургу, ба навіть Іркутську», – зазначив віце-президент АТ «Гал-ЕКСПО» Геннадій Крайчик.

Він також додав, що на виставці демонструватимуть не лише готові вироби, а й обладнання для підприємств легкої промисловості.

Крім цього, виставка буде насичена низкою цікавих заходів, зокрема, щоденними показами сучасного одягу підприємств-виробників та відомих українських модельєрів.

У рамках виставки-ярмарку «Стиль-2005» у Львівському палаці спорту «Україна» на завтра запланований VII Фестиваль перукарського мистецтва. Організатором заходу виступила імідж-студія Володимира Новоградського та арт-студія Любові Букавин. Журі очолить відомий український стиліст Оксана Осова.

В межах фестивалю відбудеться презентація косметичних засобів, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *