ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрито виставки "АвтоТех" та "АвтоБус"

|

9-а Міжнародна спеціалізована виставка «АвтоТех-2005» та 7-а Міжнародна спеціалізована виставка «АвтоБус-2005» відкриласясьогодні на площі біля Палацу мистецтв. З цієї нагоди відбулася прес-конференція, у якій взяли участь голова правління ВАТ «Укравтобуспром» професор, доктор технічних наук Українського інституту автобусо-тролейбусобудування Любомир Крайник, представники українських фірм-виробників, а також представник Пекінської автомобільної компанії (Китай).

На виставках демонструються автомобілі марок «Пежо», «Шкода», «Фіат», «Хюндай», «Субару», «КІА», автобуси вітчизняного виробництва. Також представлена широка гама автозапчастин, мастил, автокосметики, обладнання для СТО і АЗС, автоохоронних систем, дорожня і гаражна техніка. Загальне число учасників – понад 80 виробничих і комерційних підприємств Львова, Києва, Харкова, Кременчука, Донецька, Луганська, Запоріжжя, фірми з Польщі, Німеччини, Китаю, інших країн світу.

Виставки триватимуть до 24 вересня, а проводить їх виставкове бюро «Експо Бізнес Сервіс» за підтримки Міністерства транспорту та зв’язку України, Львівської ОДА, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *