ОСТАННІ НОВИНИ

Сесія обласної ради розгляне 37 питань

|

До порядку денного завтрашньої сесії обласної ради внесено 37 питань, більшість з яких стосуються роботи господарського комплексу області, повідомив під час прес-конференції голова обласної ради Михайло Сендак. “Я закликаю депутатів прийняти ці питання одноголосно, щоби не було розборок і протистоянь” – сказав він.

Хоча із тих питань, що їх голова обласної ради вважає пріоритетними, уже видно, що завтра у сесійній залі буде гаряе і заполітизованості не уникнути, адже першим питанням, яке назвав голова ради є співпраця між радою та адміністрацією у галузі кадрової політики. Як пояснив М.Сендак, йдеться про те, аби остаточно з’ясувати історію з призначенням керівника громадської приймальні президента у Львівській області. На цю посаду претендувала депутат обласної ради Лариса Федорів, а в результаті обійняв представник ПРП Олег Бонцаревський.

Крім того, рада планує заслухати повідомлення про виконання бюджету та програми соціально-економічного розвитку області за пів року, про виконання доручення Президента щодо створення робочих місць, про підготовку області до опалювального сезону, про стан в агропромисловому комплексі, про стан доріг і про ситуацію довкола заводу “Сільмаш”.

М.Сендак зазначив, що до кінця року буде проведено ще кілька сесійних засідань, бо депутатські комісії підготували для розгляду багато питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *