ОСТАННІ НОВИНИ

Працівник СІЗО стверджує, що проти Романишина порушили чотири кримінальні справи

|

Начальник онкологічного відділу лікарні для засуджених Андрій Собко стверджує, що проти начальника Львівського СІЗО Василя Романишина порушено чотири кримінальні справи, а самого Романишина усунуто від виконання обов’язків. Про це пов ідомив сам Андрій Собко.




Пан Собко також повідомив, що 20 вересня Василь Романишин забрав власні речі з СІЗО. „Минулого тижня Романишин був у Києві на кадровій нараді, де його планували підвищити. Але за допомогою депутатів, зокрема Андрія Шкіля, вдалося вплинути на ситуацію і проти нього порушили три кримінальні справи і відновили ще одну, яка раніше була закрита”, — зазначив Андрій Собко.




За його словами, дві справи порушені за зловживання службовим становищем, зокрема за приниження працівників СІЗО Петра Кордика та Андрія Проця, ще одну справу порушено за халатне ставлення до роботи та приховування злочину, коли з ізолятора було випущено іншу людину, а не ту, яку потрібно. Четверта справа порушена за перевищення службових повноважень та нанесення тілесних ушкоджень одному із засуджених, повідомляє „Гал- info”.




Натомість сам нач альник Львівського СІЗО Василь Романишин відмовився прокоментувати цю заяву начальника онкологічного відділу лікарні для засуджених.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *