ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці 130 будинків Львова під загрозою холодної зими

|

Мешканці понад 130 будинків у Львові можуть залишитися взимку у холодних помешканнях у зв’язку із заборгованістю відомств. Відтак виконком звернувся у Міністерство оборони, Львівську обласну держадміністрацію, Прокуратуру щодо втручання у ситуацію, що склалась. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

Зокрема серед найбільших боржників Львівська КЕЧ, яка заборговала 3 мільйони 500 тисяч гривень, ДП ЖКК “Укрбуд” – 140 тисяч гривень, ЖКК “Галбуд” – 164 тисячі гривень, ДП ЖЕК “Електрон” – 490 тисяч гривень, ДП “ЛАНТ ЖКВ” – 334 тисячі гривень та МЖК “Ровесник” – 150 тисяч гривень.

Керівники вказаних відомств були запрошені для участі у засіданні виконавчого комітету, яке пройшло 16 вересня. Відтак їхню роботу визнано незадовільною і такою, що може призвести до зростання соціальної напруги в місті.

Міська влада звертається до всіх мешканців відомчих будинків, які вчасно оплачують за послуги теплопостачання, забезпечити громадський контроль та спонукання їх керівників до виконання покладених на них обов`язків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *