ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак закликає Олійника піти у відставку

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак закликає голову ЛОДА Петра Олійника піти у відстаку з посади голови ЛОДА. «Мені видається, що Петро Михайлович перевтомився, працюючи на трьох посадах – голови обласної адміністрації, голови обласного осередку НСНУ і червоноградського бізнесмена, тому я раджу йому піти з посади голови адміністрації» – сказав Михайло Сендак.

Він наголосив на тому, що Олійник має в Червонограді три офіси, а його слова про те, що він позбувся бізнесу, не відповідають дійсності. «Я не вірю, що він щось продав» – зазначив Михайло Сендак.

Михайло Сендак підкреслив, що в області впали показники у всіх галузях економіки і виконавча влада, на його думку, не здатна подолати цю тенденцію. Водночас голова обласної ради підкреслив, що слова про відставку Олійника це його власна думка і він не збирається закликати депутатів відправляти голову ОДА у відставку.

За словами голови обласної ради, він був і залишається людиною президента і обвинувачення Олійника у зраді чи дискредитації Ющенка не мають під собою жодного підгрунтя. Якраз навпаки, стверджує М.Сендак, такі люди, як Порошенко, Червоненко чи Олійник принесли набагато більше шкоди Президентові, аніж користі. «Я відмежувався не від Ющенка, а від його оточення, яке хоче використати партію для розбудови власного бізнесу і для наживи» – підкреслив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *