ОСТАННІ НОВИНИ

Пшевлоцький вважає прецедентом рішення суду щодо ділянки, купленої компанією “Метро”

|

Начальник головного управління земльних ресурсів Микола Пшевлоцький вважає спробою недобросовісної конкуренції призупинення будівництва на ділянці, купленій компанією “Метро”. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції.




“ Справа не в тому, що постраждає “Метро”, справа в тому, що пос траждаємо ми всі. Це серйозна інвестиція зі сторони компанії “Метро” в наш регіон, яка може принести Львову як багато робочих місць, так і наповнити бюджет”, – зазначив пан Пшевлоцький. Відтак він зауважив, що рішення Господарського суду не на користь Львову. “Зрараз твориться пре цедент і дається сигнал людям, які хочуть прийти зі своїми грішми”, – сказав Мик ола Пшевлоцький.




Нагадаємо, що підприємець Павло Кіх звернувся в Господарський суд області з позовом про визання недійсними результатів земельного аукціону від 29 червня, під час якого було продано земельну ділянку на перетині вулиць Збиральної-Городоцької.

22 серпня Господарський суд Львівської області за заявою позивача ухвалив перше рішення в справі. Згідно з ним, до вирішення справи по суті Львівській міськраді, Залізничній райдержадміністрації, Львівському обласному комунальному бюро технічної інвентаризації й експертної оцінки, іншим органам і юридичним особам заборонено укладати та реєструвати договори й інші правовстановлювальні документи, пов’язані з переходом власності на земельну ділянку на вулицях Городоцькій – Збиральній. На зазначеній територій також заборонено проводити проектні та будівельні роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *