ОСТАННІ НОВИНИ

Земельні ділянки Львівщини продаватимуть під час V Економічного форуму

|

14 земельних ділянок несільськогосподарського призначення, розташовані на території Львівської області, виставлятиме головне обласне управління земельних ресурсів на земельний аукціон під час V Економічного форуму, який проходитиме у Львові 5-8 жовтня. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління Микола Пшевлоцький.




Зокрема на аукціоні будуть представлені земельні ділянки у містах Броди, Буськ, Радехів, Пустомити, Сокаль, а також у селах Золочівського, Кам’янко-Бузького, Миколаївського, Перемишлянського, Самбірського, Старосамбірського і Турківського районів. Стартова ціна цих земельних ділянок – від 7 до 745 тисяч гривень. Як зазначив Мик ола Пшевлоцький, найбільший попит мають землі, призначені для промислового будівництва.




Крім цього він повідомив, що до форуму обласне управління земельних ресурсів видасть каталог, в якому буде розміщена інформація про близько 130 вільних земельних ділянок, які потенційно можна буде виставити на продаж під час наступних аукціонів. Відтак відповідні державні органи матимуть змогу виготовити необхідну технічну документацію на земельні ділянки, які зацікавлять потенційних покупців.




Пан Пшевлоцький зазначив, що продаж земельних ділянок на аукціонах є дуже вигідним методом наповнення міських бюджетів, а вартість землі під час аукціону зростає в середньому у 3-3,5 рази порівняно із стартовою.




Начальник головного обласного управління земельних ресурсів повідомив також, що у найближчий час заплановано створити інтернет-сторінку управління, де була б розміщена максимально широка інформація про землі Львівської області, цікаві для покупців. Така база найімовірніше буде створена через 2-3 місяці. ЇЇ ціль – зробити процес продажу землі прозорим, а інформацію про неї – доступною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *