ОСТАННІ НОВИНИ

УГКЦ відкрила власний інтернет-форум

|

Українська греко-католицька церква оголосила про відкриття свого інтернет-форуму – місця для дискусій щодо різних аспектів чи актуальних подій у житті Церкви, повідомляє прес-секретаріат Глави УГКЦ.

Цей форум побудований на відкритому програмному коді phpBB від phpBB Group. Стабільність веб-сервера під управлінням FreeBSD та Apache2, швидкість відкритої бази даних MySQL забезпечують те, що написане повідомлення буде автоматично розміщено та прочитано усіма відвідувачами форуму. Зареєстровані учасники отримають багато додаткових можливостей: приватні повідомлення, розсилку через e-mail та інше. Крім того, реєстрація гарантуватиме, що ніхто не напише від чужого імені жодного слова.

„Форум, який ми відкрили, – зазначив у коментарі для Глава УГКЦ Блаженніший Любомир, – важливий для життя Церкви, бо створює нагоду для обміну думками. Церква не може бути відділена від суспільства, в якому живе. Вона повинна прислухатися до думок людей і за потреби відповідати на їхні запитання, ділити з ними і радощі, і смутки”.

Предстоятель УГКЦ висловив думку, що на такому форумі можуть з’являтися різні відгуки: і позитивні, і негативні. На запитання, чи не бояться негативних відгуків церковні провідники, Блаженніший Любомир відповів: „Цього не потрібно боятися. Якщо хтось висловлює виправдану критику, навіть негативну, – це дуже добре, адже тоді можна усвідомити, що робиться не правильно і відтак це виправити”. Адреса форуму: http://forum.ugcc.org.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *