ОСТАННІ НОВИНИ

Під час економічного форуму міська рада планує продати чотири земельні ділянки

|

На земельний аукціон, що відбуватиметься в рамках п’ятого міжнародного економічного Форуму-Ярмарку інвестицій та нерухомості «Україна-ЄС», Львівська міська рада виставлятиме чотири ділянки. Аукціон відбудеться сьомого жовтня в приміщенні Палацу мистецтв об 11 годині.

На продаж, зокрема, виставлятиметься ділянка на пр.В.Чорновола, 45-б. Цільове призначення – під громадську та житлову забудову (офіси, готель з об’єктами обслуговування). Стартова ціна 1мільйон 279 тисяч гривень.

Інша ділянка розміщена на розі пр.В.Чорновола та вул.П.Панча. Стартова ціна -1 мільйон 745тисяч гривень. Ділянка призначення під громадську та житлову забудову (багатоповерхове житло, офіси, спортивний комплекс, готелі з об’єктами громадського харчування та обслуговування).

На аукціон також виставляється ділянка по вулиціП.Панча, 18-б, її стартова ціна 1 мільйон 107тисяч гривень. Ділянка також призначена під громадську та житлову забудову.

Окрім цього, оголошено про продаж ділянки по вулиці А.Манастирського, стартова ціна землі – 796тисяч 933 гривні.

Прийом документів від учасників земельного аукціону буде проводитися в управлінні природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради кожного буднього дня з 14 до 17 години. Там же можна ознайомитися з інформацією про земельні ділянки. За три дні до аукціону прийом заяв припиняється.

Сума гарантійного внеску учасника земельного аукціону становить 15 % від стартової ціни продажу земельної ділянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *