ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка намагалася незаконно вивезти за кордон двох грузинських дітей

|

Двох грузинських дітей: 13-річного хлопчика та 15-річну дівчинку, намагалася незаконно переправити за кордон львів ’янка. Як повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, підлітки були вписані як власні діти мандрівниці у її паспорт.

Фотокартки дітей були вклеєні в паспорт фальшивої родички та разом з відповідними даними, затверджені представником компетентних на це органів. Однак, як з’ясувалося, незаконно.

Відтак у неділю під час здійснення паспортного контролю на пішому переході пункту пропуску через державний кордон України «Шегині» жінку затримали. Вона заявляла, що везе дітей до Німеччини нібито в гості до бабусі, але співробітниця Державної прикордонної служби України запідозрила обман. Під час інтерв’ювання прикордонниця зауважила, що діти розмовляють з кавказьким акцентом, згодом неповнолітні супутники українки розповіли, що «опікунка» не є їхньої матір’ю.

Старший зміни прикордонних нарядів та начальник відділення прикордонного контролю негайно повідомили про вивезення дітей до органів прокуратури та МВС. На квартирі порушниці у місті Жидачеві правоохоронці затримали двох чоловіків кавказької зовнішності. Затримано і посадову особу, яка, ймовірно, сприяла фальшуванню паспортного документа. Наразі із затриманими тривають відповідні слідчі дії, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *