ОСТАННІ НОВИНИ

Французька делегація поласувала булочками на львівському хлібзаводі №1

|

Французькою делегація на чолі із Почесним консулом України у Франції Жаклін Браїк відвідала сьогодні ВАТ “Львівський хлібозавод N 1”, щовходить докорпорації “ЕкоЛан”. Під час візиту керівництво підприємства ознайомило іноземців із процесом виробництва хлібобулочних виробів.

Таких потужних підприємств, за словами Жаклін Браїк, у Ліоні вона ще не бачила. Понад 600 працівників, більше 65 тонн хлібної продукції за добу, розмаїття кондитерських виробів, а головне – неперевершений смак екологічно чистої та натуральної продукції підприємства – все це вразило французів настільки, що вони замовили собі для гостинців друзям кілька десятків видів хліба, булочок та солодощів, що їх продукує Хлібозавод N 1. Про це повідомив в ідділ інформації корпорації “ЕкоЛан”.

Керівник французької делегації, почесний консул України в Ліоні Жаклін Браїк повідомила, що 13 жовтня у Ліоні відбудеться виставка «Смак рослин», на якій Україну, за її власною пропозицією, буде представляти саме Львів.

Французька делегація у складі чотирьох осіб перебуває у Львові за запрошення мерії нашого міста і розглядає ВАТ “Хлібозавод N 1”, а також Львівський лікеро-горілчаний завод як потенційних учасників виставки «Смак рослин».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *