Аграрні перспективи України обговорять на міжнародній конференції

|

Міжнародна науково-практична конференція „Перспективи кооперації в АПК України в умовах інтеграції в Європейський Союз” розпочала сьогодні роботу у Львівському державному аграрному університеті. Співорганізаторами конференції виступили Міністерство аграрної політики України, Львівський державний аграрний університет та Вища сільськогосподарська школа у Варшаві.

У конференції планують взяти участь начальник головного управління сільського господарства та продовольства ЛОДА Іван Стефанишин та голова Волинської ОДА Володимир Боднар.

Конференція присвячена 150-річчю Львівського державного аграрного університету.

У роботі конференції візьмуть участь і виступлять з доповідями та повідомленнями 26 науковців з України та Польщі, які представляють ВНЗ і наукові установи Києва, Львова, Одеси, Житомира, Варшави, Жешува. Результати науково-практичної конференції будуть відображені у практичних рекомендаціях виробництву, цільових програмах по реформуванню АПК, а також при викладанні тих чи інших навчальних дисциплін.

„Конференція присвячена проблемі подальшого шляху розвитку України. Ми вважаємо, що кооперація як економічне явище в значній мірі допоможе вирішити багато проблем. Вона є важливим інструментом на нашому шляху реалізації ідеї вступу в Європейський Союз. У нас щорічно відбуваються подібні конференції, але цього року ми сконцентрували її на певному питанні. Я думаю, що робота нашої конференції буде плідною”, — сказав у коментарі „Гал-info” професор, проректор з наукової роботи ЛДАУ Георгій Черевко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *