ОСТАННІ НОВИНИ

Леся Гонгадзе знову не визнала результатів експертизи "таращанського тіла"

|

У прокуратурі Львівської області мати вбитого журналіста Георгія Гонгадзе Лесю Гонгадзе ознайомили із результатами останньої експертизи «таращанського тіла». Розмова із слідчим тривала понад годину, передає proUA з посиланням на 5 канал.

Після розмови Леся Гонгадзе заявила, що прокуратура «знову обдурила її та людей». Експертиза, за словами Лесі Гонгадзе, не завершена, адже вона вимагала дослідити кістки ступні, яка, на її думку, не належить її синові.

Навіть після завершення всіх експертиз Леся Гонгадзе має намір подати позов на державу Україна до Європейського суду з прав людини. «Генеральна прокуратура спішить відрапортуватися і скинути інформацію на необізнаних людей, тобто люди, які слухають це все, вони розуміють, що експертизу проведено, але яка експертиза, вони ж не говорять. Те що я прошу, не робиться, аж тепер буде робитися через 5 років», – сказала вона.

Водночас, Леся Гонгадзе заявила, що не підпише «жодного документу» про ознайомлення з результатами експертизи, поки їй не будуть пред’явлені результати експертизи ДНК п’ятки, стопи і волосся її сина.

«Я не підпишу жодного документу і не хочу, щоб Генпрокуратура вводила в оману людей», – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *