ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати та міський голова поки не дійшли до згоди

|

Поки що не дійшли до порозуміння представники чотирьох депутатських груп і фракцій міської ради та міський голова Львова. Як повідомили депутати під час прес-конференції, учорашня зустріч із міським головою залишила усе на своїх місцях і не наблизила сторони до компромісу. Відтак депутати сподіваються, що під час сьогднішнього засідання колегії при голові до порядку денного завтрашнього засідання будуть внесені кілька питань, на думку депутатів, першочергових для житєдіяльності міста, а крім того, про виконання ухвал, прийнятих радою 14 липня.

Останнє, як пояснив депутат Богдан Бедрило, потрібно для того, щоби з’ясувати статус того засідання, бо для депутатів це принципове питання. „Оскільки міський голова не вніс своїх зауважень, то ухвала є чинною, а відтак діяльність виконкому після цього часу є нелегітимною” – сказав він.

За словами Б.Бедрила, міський голова не визнає такого трактування. Він звертався до прокуратури, але там відповіли, що незаконною визнати сесію може тільки суд. „А до суду пан Буняк звертатися не хоче” – сказав Б.Бедрило.

Натомість депутат Юрій Кужелюк зазначає, що депутати не хочуть загострювати протистояння. Вони мають намір обговорити питання теплопостачання у зимовий період, виконання бюджету та використання коштів на 750-річчя Львова. „Але ці питання мають бути обговорені в комісіях і лише тоді винесені на сесію” – сказав Ю.Кужелюк.

Відносно перспектив завтрашнього сесійного засідання, то депутати так і не дали визначеної відповіді чи буде воно конструктивним, чи повторитьcя минулотижневий варіант, коли обранці львів’ян пів дня товкли воду в ступі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *