ОСТАННІ НОВИНИ

У справі крадіжки з Львівського архіву затримали сина директора установи

|

Сина керівника Державного історичного архіву у Львові Діани Пельц затримали співробітники правоохоронних органів у справі крадіжки документів з архіву. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова постійної депутатської комісії з питань етики, регламенту, законності та військових проблем Михайло Ваврин.

За його словами, на сьогоднішній день у цій справі є певний поступ. Зокрема були проведені слідчі дії за межами області з колишніми високопосадовцями. „На превеликий жаль, провладного кандидата в президенти на нашій території немає, і слідчі дії щодо нього ще не проводилися”, – повідомив пан Ваврин.

Він зазначив, що його насторожує намагання відійти від головних винуватців скоєння крадіжок в архіві. Відтак, на думку Ваврина, слідство йде трошки в сторону. „Наша комісія намагається переконати керівництво міліції області, що основні винуватці сьогодні опинилися осторонь. Ми не хочимо, щоб слідство звелося лише до визначення винуватців, а основні ініціатори і замовники уникли відповідальності”, – повідомив голова постійної депутатської комісії з питань етики, регламенту, законності та військових проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *