ОСТАННІ НОВИНИ

Колектив НТКУ виступив проти Стецьківа

|

Колектив Національної телекомпанії України (НТКУ) на загальних зборах висловив недовіру адміністрації НТКУ. Про це сказано в протоколі зборів, повідомляє «Главред».

Зокрема колектив висловив недовіру в.о. президента НТКУ Стецьківу, першому віце-президенту НТКУ Кузану, віце-президенту НТКУ Шевченку, віце-президенту НТКУ Ткачу, директору ТВО «Новини» Самохвалову, заступнику ТВО «Новини» Ткаченку, раднику Президента НТКУ Литвиненку, директору з виробництва «публіцистичних і освітніх програм» НТКУ Вібрановському.

Згідно з цим документом, адміністрація звинувачується в зневазі до колективу, непрофесійному менеджменті, «який привів до порушення Конституційних прав працівників і прав профспілок, а як наслідок – до згортання власного виробництва, прихованого безробіття працівників і зриву виконання державного замовлення».

Колектив залишає за собою право звернутися із заявою в органи прокуратури і слідства з метою розгляду обставин, які склалися в колективі НТКУ.

Крім того трудовий колектив висунув пропозиції стосовно кандидатів на посаду Президента НТКУ. 14.09.05. о 13.00 відбудеться представлення кандидатів з їх програмами подальшого розвитку телекомпанії і голосування по кожній кандидатурі, наголошується в повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *