ОСТАННІ НОВИНИ

Грибовицьке сміттєзвалище можуть закрити наступного року

|

Грибовицьке сміттєзвалище можуть закрити на початку 2006 року, як і передбачено рішенням сесії Львівської обласної ради – повідомив сьогодні перший заступник міського голови Львова Василь Кавців.

За його словами, це може статися у тому випадку, якщо буде прийняте рішення про будівництво нового сміттєзвалища та сміттєпереробного заворжду на території Яворівського полігону.

Однак, це рішення не в компетенції міської ради. Воно повинно бути затверджене на рівні Кабінету Міністрів. За словами Василя Кравціва, зараз це питання розглядається і над його вирішенням активно працюють чільники області – голова ЛОДА Петро Олійник та його перший заступник Мирослав Сеник.

„Проте закриття Грибовичів не означає, що доступ туди буде припинений” -заявив В.Кравців. Він запевнив, що заходи з консервації Грибовицького сміттєзвалища будуть активно проводитися. І до їх фінансування частково може долучитися французька фірма „Груп Пізорно Онверно” у разі, якщо буде підписано угоду про будівництво нею нового сміттєпереробного заводу на теритрії Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *