ОСТАННІ НОВИНИ

Суд визнав, що депутат Лозинський потрапив на футбольний матч без ознак корупції

|

Галицький районний суд Львова сьогодні постановив відмовити в притягненні депутата Львівської міської ради Андрія Лозинського до адміністративної відповідальності за ст. 1 ч. 2 п. »а» Закону України «Про боротьбу з корупцією», провадження по справі закрито. Постанова остаточна і оскарженню в апеляційному порядку не підлягає. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомило джерело в суді.

З матеріалів адміністративної справи та пояснень Лозинського А. Ф. судом не встановлено, що діяв він з умислом отримати пільгу – безкоштовний прохід на футбольний матч.

Таким чином, відповідно до статті 245 КупАП повно, всебічно та об’єктивно з’ясувавши обставини справи, суд не вбачає підстав для притягнення Лозинського А.Ф. до адміністративної відповідальності за Законом України «Про боротьбу з корупцією». В його діях відсутні обов’язкові ознаки, що становлять склад корупційного діяння. Лозинським А. Ф. надано суду перерваний квиток, який, як стверджує Лозинський, став підставою його пропуску на стадіон «Україна».

Під час футбольного матчу на стадіоні «Україна» було затримано та доправлено у Личаківський райвідділ міліції депутата Львівської міської ради Андрія Лозинського. Зі слів контролерів, правоохоронці склали акт про те, що, користуючись мандатом депутата міськради, Андрій Лозинський та його знайомі потрапили на стадіон без квитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *