Дії керівництва обласної міліції є незаконними - Курочка

|

«Всі варіації, які роблять в той час, коли я перебуваю на лікарняному, є незаконними», – заявив Західній інформаційній корпорації колишній в.о. начальника ЛМВ УМВСУ у Львівській області Михайло Курочка.

«Наскільки я пригадую, за останніх 50 років ніхто не наважувався робити саме такі кроки в бік саме такої реорганізації. Час покаже, чи це правильно, чи ні. Стосовно моральної сторони, то ще буде час поговорити про всі моменти. Вагомих підстав для того, щоб мене усувати, не було. Почали маневрувати якимись змінами штатного розпису. Але я перебуваю на лікарняному. І для будь-якого пересічного громадянина зрозуміло, що всі варіації, які роблять в той час, коли я перебуваю на лікарняному, є незаконними», – наголосив М.Курочка.

Сьогодні, 7 вересня, начальник УМВСУ у Львівській області генерал-майор міліції Віталій Максимов повідомив, що відтепер посада начальника ЛМВ УМВСУ у Львівській області скасована, внесено зміни до штатного розпису і міську міліцію буде курувати один із заступників начальника УМВСУ у Львівській області.

В.Максимов повідомив, що учора, 6 вересня, він уже представив свого нового заступника, котрий куруватиме міліцію Львова, підполковника міліції Олега Попова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *