ОСТАННІ НОВИНИ

Громадська колегія при ДПА у Львівській області поки без голови

|

Намагання створити Громадську Колегію при ДПА у Львівській області не дійшло вчора до логічного закінчення. Члени Колегії лише запропонували п’ять кандидатур на посаду голови Колегії та обговорили подальші принципи її роботи.

Загалом, до складу Колегії увійшло 30 із запропонованих 57 кандидатур, 25 з яких є відомими на Львівщині підприємцями, 5 – працівниками податкової.

Громадська колегія при ДПА у Львівській області є постійним дорадчим органом Державної податкової адміністрації. Колегія має бути створена на вимогу Указу Президента від 12 травня 2005 року №779/2005 «Про лібералізацію підприємницької діяльності та державну підтримку підприємництва».

Основними завданнями діяльності Колегії є залучення платників податків до підготовки та ухвалення владних рішень, що стосуються підприємницької діяльності, участь у розв’язанні конфліктів, котрі виникають між платниками податків і ДПА. Колегія має право отримувати від органів податкової усі документи (окрім тих, що становлять державну таємницю), матеріали та інформацію, що призначена для службового користування, а голова Колегії автоматично стає членом колегії ДПА у Львівській області, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *