ОСТАННІ НОВИНИ

25 львівських соціалістів разом з однопартійцями пікетують Кабмін

|

Сьогодні близько кількох тисяч соціалістів, серед яких 25 львів`ян,розпочали пікет під стінами Кабміну. «Акція під Кабміном триватиме до того часу, поки Тимошенко не закінчить купувати собі наряди, а почне займатися економікою країни»,—заявив кореспонденту Західної інформаційної корпорації перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов.

Є. Таліпов запевнив, що вимоги соціалістів, які зараз перебувають під стінами уряду, стосуватимуться не лише проблем у сільському господарстві. «Щодо освіти, то ми вимагатимемо від уряду, аби перший курс навчання для першокурсників був безкоштовним. По-друге, згідно із законом товаровиробник України захищається Україною. Натомість, знищуючи цукрову галузь, роботу втратять близько 2 млн. чоловік. Вони що – непотріб? А де обіцяні 5 млн. нових робочих місць?»,—наголосив головний соціаліст Львівщини.

За словами Є. Таліпова, дотепер не прийнятий закон про захист журналістів. «Ми говоритимемо і про це. Водночас, чому міська влада Львова дотепер не дала дозвіл на перейменування однієї з вулиць міста на вулицю Героя України Георгія Гонгадзе? Але ж Буняк все продає і все купує. Так само Іван Вакарчук, син якого вже народний артист, дотепер не вирішив питання про присвоєння одній з аудиторій імені Гонгадзе? Чому, зрештою, 24 журналістам, котрі загинули за Кучми, не встановлена бодай меморіальна дошка?»,—риторично виголосив Є. Таліпов.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *