ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию з’явився сквер імені Юрія Липи

|

Учора у Стрию відбулося урочисте відкриття скверу імені Юрія Липи, який облаштував генеральний директор місцевої поліграфічної фірми «Укрпол-2» Сергій Ковальчук. Міський голова Стрия Василь Дмитришин розповів, що раніше це був один з найнепривабливіших районів міста – місце зосередження п’яниць, наркоманів та безпритульних.

Коштом підприємця зроблено титанічну роботу, зокрема очищено від сміття величезну територію. Окрім фонтану, лавочок для відпочинку, клумб з екзотичними квітами та деревцями, тротуарної плитки С.Ковальчук відновив фасади будинків, що навпроти скверу.

«Радий, що саме у День підприємця відбулося урочисте відкриття, сподіваюся, що праця багатьох людей під час створення цієї оази буде цінуватися стриянами, бо саме для них це все робилося», – зазначив під час урочистостей С.Ковальчук.

А новий начальник Стрийської міліції Сергій Дулиш пообіцяв, що невдовзі у цьому кварталі буде повністю ліквідовано самогоноваріння та продаж алкоголю сумнівного виробництва, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *