ОСТАННІ НОВИНИ

На сесії міської ради виступлять усі заступники мера

|

У четвер, 8 вересня, розпочне роботу 16-та сесія Львівської міської ради. Уже сформовано порядок денний, до якого, зокрема, увійшла інформація заступників міського голови про заяву щодо відмови від співпраці з органами державної влади.



Окрім цього, у порядку денному передбачена інформація секретаря ради Зеновія Сірика про роботу Львівської міської ради у 1-му півріччі 2005 року, затвердження меж львівських парків та інформація про незаконне будівництво на вул.Варшавській,136 та на вул.Каховській,27.

Депутати також розглядатимуть Програму ремонту протипожежних систем автоматики і димовидалення житлових будинків підвищеної поверховості, що є у власності територіальної громади м.Львова, на період 2006-2010 років, Програму створення у м.Львові універсально доступного середовища для людей з особливими потребами, вирішуватимуть питання про перейменування вул.О.Герцена у м.Львові, вони також повернуться до питання про надання ТзОВ „АЙПІЄ-Л” земельної ділянки на вул.Щирецькій,36 у м.Львові та заслухають інформацію про використання коштів Комітетом захисту Конституції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *