ОСТАННІ НОВИНИ

Заміна трамвайної колі у центрі міста фінансується з субвенції держбюджету - Василь Миськів

|

Розпочато основні роботи в центральній частині Львова за перші 15 млн.грн., які надійшли до м.Львова відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України “Про розподіл субвенції, що надається з державного бюджету місцевим бюджетам на збереження історичної забудови міст та об”єктів історико-культурної спадщини у 2005 році”, повідомив начальник управління капітального будівництва Львівської міської ради Василь Миськів.Проводиться заміна трамвайних колій на безшумні на ділянці від вулиці Дорошенка до вулиці Театральної, реконструюватимуться інженерні мережі, буде відремонтовано колектор.

Другий етап робіт – це продовження ремонту трамвайної колії від вулиці Підвальної до вулиці Театральної. Тут роботи теж частково будуть розпочаті цього року, допоки дозволять погодні умови. Також частково розпочнеться ремонт на площі Ринок (перед центральним входом до міської ради). Серед інших робіт, котрі проводитимуться за виділені 15 млн.грн. – реконструкція пам’яток архітектури, зокрема у котрих зараз розташовані школи. У цих будівлях ремонтуватимуть дахи та ін.

“Відповідна проектна документація підготовлена, підрядні організації визначені. Усі готові до роботи” – зазначив Василь Миськів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *