ОСТАННІ НОВИНИ

Всеукраїнська велоестафета прибуде на Львівщину в неділю

|

Протягом 4-5 вересня на території Львівської області перебуватиме Всеукраїнська велоестафета „Єднаймо Україну в русі” – повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на директора центру “Спорт для всіх” Олега Криштальського.

4 вересня о 9 . 30 год. від облспортуправління (вул.Ген.Чупринки, 55а) буде відправлятися автобус для зустрічі велоестафети, яка о 1200 год. прибуде до кордону між Львівською та Тернопільською областями. Далі естафета прямуватиме на Золочів-Куровичі-Винники.

о 17 . 00 год. велоестафету будуть зустрічати у м.Львові на майдані біля театру опери та балету ім.С.Крушельницької, де відбудеться урочиста церемонія зустрічі та спортивно-мистецька програма.

5 вересня о 10.00 год. велоестафета стартуватиме від майдану біля Львівського театру опери та балету ім.С.Крушельницької в напрямку: Луцьк-Рівне-Хмельницький-Вінниця-Житомир.

10 вересня (День фізичної культури та спорту) велоестафета прибуде до столиці нашої держави – Києва.

Основною метою заходу є об`єднання населення регіонів України навколо ідеї єдності України та прагнення до Європейської інтеграції, шляхом популяризації здорового способу життя, залучення молоді та широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *