ОСТАННІ НОВИНИ

Поляронівці вважають роботу міністерської комісії необ’єктивною

|

Члени ініціативної групи трудового колективу ДП „Полярон” вважають роботу спільної комісії Мінпромполітики, ЛОДА та трудового колективу, яка в липні перевіряла стан фінансово-господарської діяльності підприємства, формальною, поверхневою та необ’єктивною.

Голова ініціативної групи трудового колективу ДП „Полярон” Анатолій Зіновик, який працював разом з комісією, повідомив журналістів, що з результатами аудиторської перевірки щодо законості відчуження низки об’єктів соціально-побутової та виробничої сфери підприємства його не ознайомили.

„Я не побачив техніко-економічного обгрунтування відчуження цих об’єктів. А з довідки комісії можна зробити висновок, що підприємство процвітає і це тоді, коли воно живе на дотації,” – наголосив він.

А.Зіновик також заявляє, що міністерська комісія, яка перевіряла „Полярон”, приїжджала на підприємство лише з однією метою – зихистити керівництво заводу. За його ж словами, тиск на „непокірних” працівників продовжується. „Люди, які виступають проти керівництва, отримують догани, або звільняються,” – пояснив він.

Натомість заступник директора ДП „Полярон” Тетяна Дубик відкидає звинувачення у фінансових махінаціях та у зловживанні службовим становищем. „Прокуратура детально перевірила законність відчуження майна, а Господаський суд Львівської області відхилив позов прокуратури як безпідставний” – пояснила вона.

Заступник директора з маркетингової діяльності Євген Лозинський повідомив, що 27 людей, які одночасно отримали догани і були звільнені, були відсутніми на роботі без поважних причин і без відома керівництва. Члени ж ініціативної групи заявляють, що їх колег у такий спосіб покарали за виступи проти адміністрації заводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *