ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак пообіцяв боротися з корупцією у вузах

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак учора та сьогодні вітав з початком нового навчального року студентів вищих навчальних закладів. Зокрема, 31 серпня Михайло Сендак був присутнім на урочистостях до Дня знань у Львівському державному медичному університеті ім. Данила Галицького, а 1 вересня Голова обласної ради зустрівся зі студентами Національного університету “Львівська політехніка”.

“Найперше ми повинні подякувати учням шкіл і студентству, які виявили громадянську позицію восени 2004 року. Помаранчева революція здійснилась саме завдяки молоді, яка стала її рушійною силою. Хочу подякувати і ректорам Львівських навчальних закладів, професорському і викладацькому складу , які підтримали своїх учнів. Маю велике сподівання, що вибір майбутнього фаху був свідомим і відповідно з”явиться безліч професіоналів у своїй справі”( цитата Михайла Сендака).

На переконання Голови Львівської обласної ради, представники влади приділятимуть найбільшу увагу проблемі корупції у вищих навчальних закладах, повідомляє прес-служба обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *