ОСТАННІ НОВИНИ

Попович на «Тур де Франс» планує увійти до шістки найкращих

|

У планах найкращого молодого гонщика останнього «Тур де Франс», призера минулорічної «Джиро д’Італія» Ярослава Поповича увійти наступного року на «Тур де Франс» до шістки найкращих, а також виграти хоча б одну зі складних гонок на цих змаганнях. Про це він заявив журналістам під час сьогоднішньої прес-конференції.

За його словами, поки що зарано думати про перемогу в загальному заліку наступного «Тур де Франс», адже у світовому велоспорті є багато потужних та досвідчених гонщиків, з якими конкурувати поки що дуже важко. Серед таких велогонщиків Ярослав Попович виділив німця Яна Ульріха.

Чи потрапить Попович наступного року до когорти фаворитів «Тур де Франс» залежатиме від того, кого з його команди («Дискавері Ченел») оберуть капітаном. Попович не виключає, що після відходу з команди та зі спорту загалом знаменитого американця Ленса Армстронга саме він, Попович, стане лідером «Дискавері Ченел» – найпотужнішої на сьогодні команди у шосейному велоспорті. «Не хотілося б випереджати події, але я бачу, що в команді в наступному сезоні хочуть працювати на мене. Та й Ленс неодноразово натякав, що саме я повинен в майбутньому стати лідером. Але поки що про це не хочу навіть думати, адже це дуже важко насамперед в психологічному плані», – зазначив Попович.

Стосовно «білої» майки найкращого молодого гонщика «Тур де Франс», Попович зазначив, що вона не така престижна, як «жовта» майка лідера, проте одразу зробила його знаменитим у Франції.

Ярослав Попович повідомив журналістів, що в кінці вересня візьме участь у складі збірної України на чемпіонаті світу, що відбудеться в Мадриді, у гонці з роздільним стартом. До цього Попович планує проїхати на змаганнях у Польщі та Франції, повідомляє Західна інформацйійна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *