ОСТАННІ НОВИНИ

“Дні дитинства” пройдуть у Львові

|

Всеукраїнська громадська організація “Спілка перукарів України” та Об’єднання роботодавців “Всім миром” реалізують Всеукраїнський соціальний проект “Дні дитинства”, спрямований на допомогу дітям якнайкраще підготуватися до школи та їх підтримку перед початком нового навчального року. Саме цей захід пройде у Львові в останні вихідні літніх шкільних канікул. Про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника головного управління економіки Миколу Вознюка.

Такий проект організовується вже п’ятий рік поспіль. Його основна мета – створення загальнонаціонального дитячого свята в останні вихідні літніх шкільних канікул силами широких кіл громадськості, органів влади, бізнесових та фінансових кіл України.

Для реалізації запланованого Організаційний комітет проекту розробив низку пропозицій. А саме: перукарським салонам організувати безкоштовне обслуговування дітей до 14 років в один із днів свят – 30 або 31 серпня 2005 року, фотосалонам – надання значних знижок (до 60 відсотків) на послуги дітям до 14 років на період з 1 серпня до 15 вересня, хімчисткам і пральням – надання значних знижок на дитячий асортимент в період з 15 серпня до 15 вересня. Підприємствам торгівлі пропонується надання спеціальних знижок на дитячий асортимент в період з 15 серпня до 1 вересня.

Підприємствам ресторанного господарства пропонують організувати святкове обслуговування дітей в дні проведення проекту 30 та 31 серпня, яке могло б складатися зі святкового меню за спеціальними цінами або блюда – подарунку дітям до 14 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *