ОСТАННІ НОВИНИ

Тарифи на послуги поштового зв’язку можуть зрости на 50 відсотків

|

Тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку можуть змінитися після реєстрації Міністерством юстиції України та розгляду пропозицій Федерації професійних спілок України. Про це повідомив в. о. директора Львівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку ”Укрпошта” Віктор Ткачук.

“Ми поки не повідомляємо про підвищеня тарифів на послуги поштового зв’язку, оскільки ще невідоме рішення Федерації професійних спілок України”, — зазначив Віктор Ткачук.

У цілому запропоновані зміни до тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку стосуються таких послуг, як пересилання в межах України простої письмової кореспонденції (листи, бандеролі), на які тарифи зростуть у середньому на 50 відсотків. Зокрема тариф на пересилання простого листа масою до 20 грамів з 1 вересня підвищать з 45 до 70 копійок; бандеролі масою до 100 граммів з 65 копійок до 1 гривні. Майже вдвічі зросте тариф за пересилання посилок, зокрема пересилання посилки масою 5 кілограм у межах України з 1 листопада становитиме 10,5 гривні.

Нагадаємо, що 25 червня 2005 року Національна комісія з питань регулювання зв’язку на відкритому засіданні за участю представників Міністерства економіки, Міністерства транспорту та зв’язку, Федерації профспілок України та УДППЗ “Укрпошта” затвердила нові граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку, повідомляє “Гал- info ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *