ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво ЛОДА відзначило львівських спортсменів

|

Нагородження переможців та призерів офіційних турнірів Європи та світу, які є вихованцями львівських фізкультурно-спортивних товариств, за участю керівництва ЛОДА відбулося сьогодні в приміщенні обласної держадміністрації.

Всього було нагороджено 15 спортсменів, а саме Івана Федуна (паурліфтінг), Яну Шемякіну (фехтування), Катерину Пелеху (стрільба з лука), Володимира Андрейчука (гирьовий спорт), Олександра Зайцева, Олександра Петріва, Сергія Смільнянина, Романа Бондарука, Тетяну Галкіну (стрільба кульова), Тамару Козуліну (тріатлон), Наталію Синишин (вільна боротьба), Олексія Федина (плавання), Марію Стадник, Олександру Когут та Людмилу Балушко (вільна боротьба). Кожен зі спортсменів отримав від 200 до 600 гривень, залежно від зайнятого на чемпіонатах місця. Всього на нагородження було витрачено близько 10 тисяч гривень.

Спортсмени, яких нагородили в ЛОДА, є вихованцями спортивних товариств „Колос”, „Спартак”, „Динамо”, „Україна”, школи вищої спортивної майстерності, Львівського училища фізичної культури, Інституту фізичної культури та Спортивного клубу армії.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Майборода сказав, що львівські спортсмени перебувають у дуже складному становищі, але найголовнішою є не матеріальна сторона, а увага з боку адміністрації. Відтак заступник голови ЛОДА Ярослав Пітко зазаначив, що оскільки Україна декларує, що спорт це її візитівка у світі, то вона повинна вкладати у нього відповідні кошти.

Крім цього на зустрічі представники спортивних організацій та керівництво ЛОДА домовилися про те, що наступного тижня вони проведуть робочу зустріч, на якій обговорять найгостріші проблеми у цій сфері, серед яких зокрема відсутність спортивного інвентаря та відповідних спортивних баз, а також слабке матеріальне забезпечення самих спортсменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *