ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович домігся перенесення зборів "Батьківщини молодої"

|

10 липня, у Львові було фактично зірвано звітно-виборні збори представників Львівської обласної молодіжної організації «Батьківщина молода», на якому мали обирати голову молодіжної організації. Присутній на зборах «молодіжки» голова ЛОО партії ВО «Батьківщина» Іван Денькович перед делегатами поставив жорстку вимогу щодо перенесення засідання Ради представників на неозначений термін. Натомість було запропоновано провести нараду. У зборах брав участь в. о. голови ЛМО партії ВО «Батьківщина» Василь Лозинський, який підтримав рішення обласного керівництва партії.

І.Денькович зазначив, що делеговані представники районів обиралися начебто з порушенням статуту «молодіжки». Крім цього, він висловив незадоволення роботою молодіжного крила партії: «На жаль, діяльності «Батьківщини молодої» як такої, не існує», – акцентував він.

І.Денькович переконаний, що усі кандидатури на посаду голови ЛОМО «Батьківщина молода» повинні пройти затвердження на бюро партії. «Всім буде добре, якщо у сім’ї буде добре. І перемога на виборах 2006 року буде за нами. Натомість зараз я не допущу, аби у наших лавах відбувся розкол», – насамкінець додав І.Денькович.

Зміна регламенту та категоричність позиції керівництва партії викликало обурення у делегатів. Відтак, збори Ради представників ЛОМО «Батьківщина молода» було передчасно закрито. Дата наступних зборів невідома, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *