ОСТАННІ НОВИНИ

Червоненко представив нового начальника Львівської залізниці

|

Сьогодні міністр трансопрту Євген Червоненко представив нового начальника Львівської залізниці Ярослава Федака. У своїй промові міністр зазначив, що йому прикро, що під час представлення не було колишнього начальника – Богдана Піха, який перебуває у лікарні.

Водночас Є.Червоненко зачепив кілька проблем залізниці – він порадив новому керівництву зосередитися на житловому будівництві, безпеці людей та колійному господарстві, а також підкреслив, що не варто надавати спонсорську допомогу попри те, що Львівська залізниця виконує план, поставлений урядом. Що ж стосується майбутнього Б.Піха, то міністр не відповів на це питання, лише зазначив, що він не вірить у його помаранчевість. Він також зазначив, що на Львівську залізницю чекають великі кадрові зміни.

Звертаючись до нового начальника “Львівської Залізниці”, Міністр транспорту заявив, що його призначення не є політичним замовленням. “Вас вибирали фахівці та профспілки. Тому я хочу, щоб ви розправили плечі і нікого не боялися,” – наголосив Є.Червоненко.

Федак Ярослав Андрійович, 1967 р.н., призначений начальником Львівської залізниці постановою Кабінету Міністрів України від 16 червня 2005 р. Попередня посада – начальник Львівської дирекції залізничних перевезень – заступник начальника Львівської залізниці. Трудовий шлях почав у 1989 році, після закінчення Львівського технікуму залізничного транспорту та служби в армії. Перша посада – оператор сортувальної гірки станції Львів Львівської залізниці. Працював також заступником начальника та начальником Львівського державного підприємства по перевезенню вантажів та пасажирів. Має вищу освіту, спеціальність – „Організація перевезень та керування на залізничному транспорті”.

Відповідною постановою Кабінету міністрів від 16 червня 2005 року Піх Богдан Петрович звільнений з посади начальника Львівської залізниці з підстав, передбачених контрактом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *