ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 27 тисяч звернень надійшло до міськради Львова від початку року

|

26 тисяч 770 звернень надійшло до виконавчих органів Львівської міської ради за шість місяців поточного року, про це повідомила прес-служба Львівської міськради з посиланням на начальника відділу адміністративних послуг Людмилу Кулинич.

Порівняно із минулим роком, кількість звернень зросла на 31 відсоток. Левову частку серед них займають звернення громадян, таких нараховується 12 тисяч 571, на другому місці – документи органів державної влади, а на третьому – звернення юридичних осіб.

За видами звернень домінують заяви (клопотання) щодо вирішення певних питань (71,7 %). За характером порушених питань чільне місце зайняли питання архітектури.

З 1 січня до 30 червня 2005 року вище керівництво Львівської міської ради провело 80 особистих прийомів, на які записалося 824 фізичні та юридичні особи. За цей же період керівники виконавчих органів Львівської міської ради провели 88 особистих прийомів, на які записалося 681 фізичні та юридичні особи.

Щодо усіх звернень вжито визначені законодавством заходи. Звернення фізичних і юридичних осіб з найважливіших питань доповідалися керівництву міської ради, давалися відповідні доручення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *