ОСТАННІ НОВИНИ

Нагороджуватимуть переможців конкурсу “Парк культурної спадщини”

|

Завтра о 12 годині у великому сесійному залі Львівської міської ради відбудеться урочисте нагородження переможців та учасників польсько-українського конкурсу “Парк культурної спадщини”. Львівська міська рада спільно з Урядом міста Санока (Республіка Польща) реалізовує в рамках прикордонної співпраці Карпатського єврорегіону українсько-польський проект “Суспільно-економічний розвиток на базі культурної спадщини”/ Про це повідомляє прес-служба міськради.


З метою популяризації туристично-культурної спадщини, зміцнення партнерства, співпраці та інтеграції молодіжних творчих середовищ проводився конкурс творчих робіт серед школярів Львова та Санока на тему пам`яток міст “Парк культурної спадщини”, в якому взяли участь 32 школярі мистецьких закладів Львова.


18 червня 2005 року в м.Саноку відбулося урочисте нагородження дипломами переможців конкурсу “Парк культурної спадщини”, в якому на запрошення уряду міста Санока взяли участь 6 школярів м. Львова. Нагородження у Львові відзначиться цінними подарунками, які придбані організаторами конкурсу – Спілкою Місцевих Ініціатив Міської ради Санока при фінансовій підтримці Євросоюзу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *