ОСТАННІ НОВИНИ

Верховний суд підтвердив незаконність підвищення тарифів на воду

|

Верховний Суд України відмовив у розгляді касаційної скарги виконкому Львівської міської ради у справі за позово ТзОВ „Формула” про визнання недійсним рішення про встановлення нових тарифів на воду. Про це сьогодні під час засідання Львівського прес-клубу реформ повідомив директор ТзОВ „Формула” Теодор Дяків.


Згідно з ухвалою колегії Верховного Суду України від 9 червня цього року, у порушенні провадження з перегляду у касаційному порядку постанови Вищого господарського суду Україин від 30.03.2005 року відмовлено. Ухвала є остаточною і оскарженню не підлягає.


Вищий господарський суд України 30.032005 р. та Львівський апеляційний господарський суд 23.12.204 р. залишили без змін рішення господарського суду Львівської області від 27-30.07.2004 р. про визнання незаконним рішення виконкому Львівської міськради № 238 „Про тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення”.


Згідно з рішенням виконкому Львівської міськради № 238, тарифи на водопостачання та водопостачання були підвищені з 1,15 грн. до 1,57 грн. за кубічний метр води, повідомляє “Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *