ОСТАННІ НОВИНИ

У театрі "Воскресіння" відкрилися Дні документального кіно "Український контекст"

|

ІІ Міжнародний фестиваль Дні документального кіно про права людини «Український контекст» розпочався сьогодні у Львівському духовному театрі «Воскресіння». Львів’яни матимуть змогу подивитися близько тридцяти документальних стрічок режисерів з України, Росії, Польщі, Білорусії, Киргизстану, Італії і Канади. Вхід на сеанси – вільний. Триватиме фестиваль до 27 червня.

Організатори роздаватимуть глядачам анкети з переліком стрічок, в якій можна буде залишити свої враження від фільмів за п’ятибальною шкалою, повідомляє ЗІК.

Дні документального кіно про права людини у Львові присвячено Дню Конституції України та Дню молоді. Організаторами акції виступили Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв, Українська Гельсінська спілка з прав людини, Центр єднання європейської молоді «За спільне майбутнє», управління культури ОДА, Львівський духовний театр «Воскресіння», Інститут соціогуманітарних проблем людини Західного наукового центру НАН України, за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *