ОСТАННІ НОВИНИ

Вирок у Скнилівській справі буде винесено 23 червня

|

Військовий апеляційний суд центрального регіону України винесе вирок у справі Скнилівської трагедії не раніше 10 години 23 червня, про це повідомив під час сьогоднішнього слухання у справі головуючий суддя Віталій Загоруйко, після того як своє останнє слово сказав підсудний другий пілот злощасного СУ-27 Юрій Єгоров.

Єгоров, як і інші підсудні, не визнав своєї вини, проте попросив у потерпілих пробачення. Крім цього він попросив пробачення у своїх колег, які також опинилися на лаві підсудних, за те, що підвів їх. Відтак Єгоров заявив, що вони не повинні нести відповідальність за помилки пілотів.

Нагадаємо, що обвинувачення вимагає для підсудних позбавлення волі на термін: для Топонаря 15 років і позбавлення військового звання, для Єгорова – 10 років, Яцюку – 7 років, Третьякову -7 років, а Дзюбецькому та Лукіних по 5 років позбавлення волі. Усіх підсудних обвинувачують у недбалому ставленні до виконання їхніх службових обов’язків, що призвело до загибелі великої кількості людей та завданні матеріальних збитків державі в особливо великих розмірах, підриві авторитету Міноборони, порушенні ряду нормативних документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *