ОСТАННІ НОВИНИ

Літня Дитяча Школа „Пізнаємо Львів” стартувала вчора

|

Літня Дитяча Школа «Пізнаємо Львів», яку організовують молодіжна громадська організація „Академія Української Молоді” та Український Католицький Університет за сприяння відділу роботи з молоддю Львівської міської ради та УДЮМК Галицького району Львова, розпочала свою роботу вчора, повідомила координатор Літньої Дитячої Школи Олена Яремко.
Усі учасники цьогорічної Літньої Дитячої Школи, а це близько 100 дітей, будуть застраховані страховою компанією «Універсальна».

З 20 червня до 1 липня діти віком від 6 до 12 років дізнаватимуться про історико-культурну та архітектурної спадщину Львова, проводитимуть вільний час літніх канікул цікаво та корисно. Тригодинні щоденні заняття, розвиваючі ігри, екскурсії стануть альтернативою вулиці, телевізору та комп’ютерним іграм. На закінчення Літньої Школи діти здають екзамен, а під час урочистого закриття презентують одержані знання, уміння та навички перед батьками та запрошеними гостями.

Організатори Літньої Дитячої Школи запрошують підлітків віком від 12 до 14 взяти участь у Літній Школі, яка проводитиметься з 22 до 30 липня у Львові. Зголошення приймаються в осередку „Світлиця” за адресою м.Львів, вул. Стрийська, 22(кожної неділі з 13.30 до 16.00).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *